Samenstelling gemeenteraad

De gemeenteraad van Gulpen-Wittem telt 15 raadsleden, verdeeld over 4 politieke partijen (fracties). Burgemeester Nicole Ramaekers-Rutjens is voorzitter van de gemeenteraad.

Wat u moet weten

In de gemeenteraad zitten 15 raadsleden. Zij nemen de besluiten voor de gemeente. Als inwoner van Gulpen-Wittem kiest u de raadsleden bij de gemeenteraadsverkiezingen. Deze verkiezingen worden elke vier jaar gehouden. De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 21 maart 2018.

Samenstelling

De gemeenteraad bestaat in totaal uit 15 zetels, verdeeld over 4 fracties: Fractie Franssen (5 zetels), CDA (4 zetels), GroenLinks (3 zetels) en Balans Gulpen-Wittem (3 zetels).

FractieLeden
Fractie Franssen
Coalitie
CDA
Coalitie
Balans Gulpen-Wittem
Oppositie
Groenlinks
Oppositie

De griffie ondersteunt de gemeenteraad in zijn functioneren en adviseert individuele gemeenteraadsleden. Raadsleden kunnen bij de griffie terecht voor informatie, ondersteuning, begeleiding en advies.

Mocht u iets willen weten over raadsaangelegenheden of een afspraak willen maken met een van de raadsleden, dan kunt u daarvoor terecht bij de griffie.

Raadsgriffier

Mevrouw F.G.J.M. van der Walle
Hunsstraat 1
6367 JJ Voerendaal
043 - 880 0718
griffie@gulpen-wittem.nl

Nevenfunties

  • Voorzitter klachtencommissie gemeenteĀ 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken