Volta Limburg Classic wedstrijd

  • uur - uur
  • Eijsden

De Volta Limburg Classic met drie lokale rondes in de gemeente Gulpen-Wittem!

Dit jaar zal het peloton na de eerste ronde van 90 km en een opvolgende 30 km richting een eerste beklimming van de Gulperberg rijden. Vanaf deze beklimming worden er drie lokale rondes van circa 14 km verreden rondom Gulpen, Heijenrath, Schweiberg, Mechelen en Partij met in iedere ronde een beklimming van de Gulperberg en de Koning van Spanje. Op de top van iedere beklimming zijn punten te verdienen voor het bergklassement dat dus in totaal over drie keer Gulperberg en drie keer Koning van Spanje wordt verreden. Na de lokale ronden wordt er in 40 km via de Voerstreek en de gemeente Eijsden Margraten richting de finishlijn in Eijsden gekoerst. Hier wordt na nog één passage van de finishlijn een lokale ronde verreden alvorens de winnaar zijn handen omhoog mag steken in de Diepstraat te Eijsden.

Voor meer informatie kijk op www.voltalimburg.nl

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken