Gemeentelijk Solistenconcours Gulpen-Wittem.

  • uur - uur
  • A ge Wienhoes, Partij

Zaterdag 7 april organiseert Harmonie Excelsior Nijswiller het gemeentelijk solistenconcours van Gulpen-Wittem. Het solistenconcours zal plaatsvinden in het gemeenschapshuis “a ge Wienhoes” in Partij. In totaal zullen meer dan 60 solisten van de gemeentelijke muziekkorpsen hun muziekwerken ten gehore brengen verdeeld over meerdere divisies. Graag willen wij U uitnodigen om de solisten te komen beluisteren en te steunen.

Het concours zal beginnen om 9:30 uur ’s morgens en de organisatie hoopt om 17:20 uur de overall winnaar bekend te maken. Als jurylid zal Ben Essers aanwezig zijn die de solisten beoordeeld. De toegang is vrij toegankelijk, wel voorzien van een vrije gave en voor een drankje met gebak is gezorgd.

Tot ziens op het gemeentelijk solistenconcours Gulpen-Wittem van Harmonie Excelsior Nijswiller in Partij.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken