Opendag Golfclub Wittem

  • uur - uur
  • De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem, Aubelsweg 1, 6281 PC Gulpen-Wittem

Op zaterdag 21 april zal op de ZLGCC Wittem een Open Dag worden gehouden. Dé kans, de baan en ons clubhuis eens te bekijken! Er is een FUN-parcours voor het hele gezin en gelegenheid swing-, chip-, en put-technieken te oefenen. Denk je dat golf voor je opa is dan vergis je je! Golf is een veelzijdige sport die je samen met vrienden, familie maar ook alleen kunt doen. Wittem is de hoogst gelegen golfbaan van Nederland dus mooie uitzichten gegarandeerd. Wittem is ook de oudste baan van Limburg, maar door een renovatie helemaal up-to-date. Wij zijn de enige baan in de regio zonder commercieel oogmerk wat zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Wittem heeft het GEO-certificaat voor duurzaam- en natuurvriendelijk golfbaan beheer. Ben je als beginnende of gevorderde golfer geïnteresseerd in een rondje golf op een prachtige baan midden in de vrije natuur, rust, ruimte en gezelligheid, dan ben je bij Wittem aan het goede adres!

Kijk voor meer informatie op www.zlgolf.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken