Limburgse landschappen ... uit de kunst

  • uur - uur
  • Epen

Enkele kunstenaars die geïnspireerd zijn door het Limburgse landschap organiseren deze expositie.
In een prachtige boerderij zijn beelden, tekeningen, schilderijen en foto's te bewonderen.

Hoeve Vernelsberg in Epen is van 14  t/m 17 juli 2018 de expositielocatie voor acht kunstenaars die elk op hun eigen manier het Limburgse landschap verbeelden. De veelzijdigheid in vormgeving en de passie van de kunstenaars voor het Limburgse landschap maken deze expositie tot een bijzondere gebeurtenis op een unieke locatie.

Hoeve Vernelsberg, omringd door een Limburgs 5-sterren landschap in het Geuldal is een van Zuid Limburgs best bewaarde geheimen. Voor het eerst bewoond in 1323; het grootste gebouw van het huidige complex is gebouwd in 1732. Als belangrijk rijksmonument wordt de Hoeve Vernelsberg gekenmerkt door zijn bijzondere binnenplaats in de vorm van een driehoek en door zijn ligging naast de Geul. Het is bovendien de enige boerderij in Nederland die op een rots gebouwd is.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken