Snuffelmarkt Wijlre

  • uur - uur
  • Op en rondom van Wachtendonckplein te Wijlre

Op zondag 22 juli 2018 organiseert harmonie St. Gertrudis Wijlre de Snuffelmarkt. Het is een gezellige jaarmarkt met voor iedereen wat wils. De Snuffelmarkt vindt plaats op en rondom het van Wachtendonckplein dat gelegen is in het pittoreske Zuid-Limburgse Wijlre .

Het is een markt met een gevarieerd aanbod. Zo zijn er kraampjes met diverse tweedehands en nieuwe producten, eetkraampjes en wordt er gezorgd voor het nodige entertainment voor jong en oud. De Snuffelmarkt zal om 09.00 uur beginnen en rond 17.00 uur eindigen.

Interesse om een kraampje te huren op de Snuffelmarkt? Kijk dan op de Facebookpagina of mail naar snuffelmarktwijlre@gmail.com. Via deze site is ook verdere informatie te verkrijgen.

Verscheidene versnaperingen worden klaar gezet en ook aan de muziek is gedacht. Dus kom genieten van deze gezellige en mooie markt en breng een bezoekje aan de Snuffelmarkt!

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken