Clean Up Day Gulpen

  • uur - uur
  • Markt Gulpen Centrum

Op zaterdag 15 september 2018 is het de eerste keer dat we dit evenement organiseren, dus wij hopen op heel veel deelnemers.
Tussen 10:00 uur tot 15:00 uur zal er iemand, duidelijk herkenbaar, aanwezig zijn op de Markt in Gulpen Centrum. Daar kun je een route ophalen om te gaan lopen. Als je klaar bent, kun je altijd een nieuwe route ophalen, of je levert jouw volle zak(ken) weer in op de Markt. Als dank krijg je een kleinigheidje. Hoe meer mensen meedoen hoe meer we als een olievlek kunnen uitbreiden en hoe groter ons gebied wordt. Wel willen we graag weten op hoeveel mensen wij ongeveer kunnen rekenen dus meld je aan via: worldcleanupdaygulpen@gmail.com
Wat kun je zelf meenemen (indien dit bij jouw thuis aanwezig), werkhandschoenen, prikstok, lieslaarzen zodat we ook de Gulp in kunnen en vuilniszakken. Dus heb je een uurtje tijd zaterdag 15 september, kom naar de Markt in Gulpen en help mee met World Clean Up Day!

Sacha Vos, mede organisator


 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken