Hondenzwemmen bij Mosaqua in Gulpen

  • uur - uur
  • Zwembad Mosaque Gulpen

Traditioneel sluiten we het buitenbad seizoen af met het Hondenzwemmen. Op donderdag 4 oktober is het de 17e keer dat honden en bazen kunnen plonzen in de buitenbaden van Mosaqua, welke geopend zijn van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Er zijn ook diverse kraampjes met hondenspullen waar men een persoonlijke gravure kan laten zetten, hondenvoeding en hondenspeelgoed gekocht kan worden. Ook is er een Hondenluisteraar en kun je terecht bij de standhouders voor informatie over hondengedrag, cursussen en trimadvies.

Als vaste sponsor van het Ronald McDonald Huis Maastricht komt de entree van 1 euro per hond geheel ten goede aan dit goede doel. Kom dus samen met je hond plonzen op 4 oktober in Gulpen!

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken