Sinterklaasritten bij de Miljoenenlijn PIET EN HET GESMOKKELDE PAKJE

  • uur
  • Station Simpelveld

Sint Nicolaas is weer in het land en dit kinderfeest laat de Miljoenenlijn natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Op zondag 2 december a.s. bezoekt de Goedheiligman dan ook station Simpelveld, om in het luxueuze Breda-rijtuig een heleboel kinderen te kunnen ontmoeten.

Het programma

De Hoofdpiet heeft alle cadeautjes in Spanje vergeten mee te nemen. Sinterklaas weet dit echter niet en dus ga jij samen met de Hoofdpiet en de Pakjespiet op zoek naar vervangende cadeautjes. Hiervoor gaan jullie met de historische Schienenbus, vanuit Simpelveld, helemaal naar Vetschau in Duitsland. Zouden daar cadeautjes te vinden zijn? Bij terugkomst in Simpelveld staat Sinterklaas jullie op te wachten en kan het feest (inclusief ranja met een rietje en voor papa/mama/opa/oma een kopje thee of koffie) beginnen. Tenminste als er cadeautjes gevonden zijn…

Alle programma’s starten vanaf station Simpelveld. De totale duur van een Sinterklaasprogramma is ongeveer 1,5 uur. Er zijn vier programma’s te reserveren: om 11.00 uur, 12.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur. Vooraf reserveren (voor een van deze programma’s) is verplicht!

Prijs

Alle grote mensen (vanaf 12 jaar) betalen € 6,00 p.p. (incl. kopje koffie/thee) en alle kinderen van 3 t/m 11 jaar reizen mee voor € 7,50 p.p. (incl. glaasje ranja en cadeautje). Kinderen onder de 3 jaar betalen € 4,00 p.p. (incl. cadeautje en eventueel een glaasje ranja).

Let op: reserveren is verplicht!
Vooraf reserveren voor dit arrangement is verplicht en kan via onze webshop: www.miljoenenlijn.nl.
Bezoek voor meer informatie over de dienstregeling, prijzen, arrangementen en het vooraf reserveren van je tickets onze website www.miljoenenlijn.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken