Kerst in het Geuldal

  • uur - uur

Wie het kerstverhaal wil beleven is zondag 16 december welkom in Epen waar een bijzondere kerstwandeling plaatsvindt onder de naam ‘Kerst in het Geuldal’.

De bezoekers worden door gidsen geleid langs tal van fraaie plekjes in de omgeving waar een onderdeel van het kerstverhaal wordt opgevoerd. Tijdens de wandeling horen de wandelaars de profeten, zien Jozef en Maria op zoek naar een herberg, ontmoeten de herders en koningen, zien fluit spelende nomaden, dansende engeltjes en Romeinse soldaten.

De tocht is ongeveer vier kilometer lang (anderhalf uur lopen) en is ook geschikt voor gezinnen met kinderwagens. De wandeling wordt afgesloten met een bezoek aan de levende kerststal. Vervolgens kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nagenieten van het geheel in het patronaatsgebouw aan de Wilhelminastraat te Epen.

Kaarten kosten 9 euro en zijn te verkrijgen bij Herberg Peerboom aan de Wilhelminastraat 11 in Epen (tel 043-4552121). De kaartverkoop start om 11.00 uur.

Kijk voor meer informatie op Facebook: www.facebook.com/KerstinhetGeuldal

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken