Digicafé

  • uur - uur
  • Bibliotheek Gulpen

Heeft u vragen over de computer, e-reader, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Of heeft u problemen met uw mobiele toestel en komt u er zelf niet uit? Kom naar het Digicafé, daar worden uw vragen beantwoord en zoeken we samen naar een oplossing. Onder deskundige begeleiding van Roy Scheffers kunt u ontdekken hoe u uw tablet en e-reader snel en slim kunt gebruiken. Vergeet vooral niet uw opgeladen mobiele toestel mee te nemen met alle benodigde gebruikersnamen en wachtwoorden! Aanmelden is niet nodig, u kunt iedere laatste donderdag van de maand tussen 15.00 en 16.00 uur zo binnenlopen. Deelname is gratis.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken