Verenigingsavond Aquariumvereniging Terra Collinaria

  • uur
  • Verenigingslokaal Kapl. Pendersplein 10 Gulpen

Op vrijdag 19 april a.s. organiseert Aquariumverening Terra Collinaria haar maandelijkse verenigingsavond. De avond staat deze keer in het teken van de aquariumplanten.
Er bestaan zoveel mooie aquariumplanten dat het de moeite waard is hier meer over aan de weet te komen. De avond is voor alle liefhebbers gratis toegankelijk.

Het groeien van aquariumplanten in een aquarium is geen probleem zolang het de alledaagse soorten betreft. Er bestaan echter zoveel mooie aquariumplanten dat het de moeite waard is hier aandacht aan te besteden.
Voor het succesvol verzorgen van deze planten is echter nodig om te weten onder welke omstandigheden deze planten het best gedijen. Denk hierbij aan de waterwaarden, verlichting, het al of niet toedienen van CO2, de plaats in het aquarium e.d. Het hebben van deze bijzondere planten is  moeite waard om de bijeenkomst bij te wonen. Ook niet leden die meer over aquariumplanten willen weten zijn van harte welkom.
Hiernaast worden ook alle mogelijke en voorkomende problemen aangekaart. Denk aan de techniek, algenbestrijding, vissenbestand e.d. Het wordt een aquarium voor de liefhebbers maar ook voor degene die iets meer wil weten dan alleen een rondzwemmende goudvis in een kom. De bijeenkomst vind plaats in het Verenigingslokaal Kapl. Pendersplein 10 in Gulpen; aanvang 19:30 uur. Voor nadere verenigingsinformatie:  info.terracollinaria@gmail.com, tel. 06 28103040 of ga naar www.terracollinaria.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken