Cabaret basisschool à Hermkes 2019: Wanhoop op Wielen!

  • Patronaat Epen

Op basisschool à Hermkes uit Epen is het inmiddels een traditie dat de kinderen in groep 8 een groots cabaret opvoeren. Het cabaret is een next-level-musicalproductie die geschreven wordt door de leerkracht zelf. Dit jaar doet hij dit voor de 10e keer. Het zijn shows vol dans, zang, prachtige decors en hilarische situaties. De kinderen laten ongekende talenten zien en een sprankelende groei in de persoonsvorming. De 11 leerlingen uit groep 8 hebben maandenlang hard gewerkt om een 2 uur durend spektakel neer te zetten.

Dit jaar gaat het over een zigeunervolkje dat zich op het Patronaatsplein heeft gevestigd. Ze willen hier graag blijven, maar veel dorpelingen weten niet wat ze met deze nieuwe inwoners aan moeten. Daarnaast is er ook een ondernemer die op hetzelfde plein plannen heeft om een 9-baan te bouwen (een achtbaan in de vorm van een 9). Als ook de gemeente zich met de hele situatie gaat bemoeien, lijkt het allemaal uit te hand te lopen…

Naast de première avond, die alleen voor genodigden is, zijn er 2 voorstellingen die voor iedereen toegankelijk zijn.
Maandag 24 juni om 10.30 uur (deuren open vanaf 09.45 uur) en dinsdag 25 juni om 19.30 uur (deuren open vanaf 18.45 uur). Er zijn geen kaartjes nodig om de voorstellingen te bezoeken. Entree = vrije gave.
De voorstellingen zijn te zien in het Patronaat in Epen.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken