Foto-expositie Liberation Lane

  • Hoofdstraat Mechelen

Foto expositie Mechelen bevrijdingsoptocht 1945

Heemkundevereniging Mechelen presenteert een foto expositie bij gelegenheid van 75 jaar bevrijding. Op 13 september a.s. is het 75 jaar geleden dat Mechelen is bevrijd. Om dit heugelijk feit te vieren wordt er in Mechelen op 31 augustus 1945 door de voormalige gemeente Wittem een bevrijdingsoptocht georganiseerd. Verschillende groepen uit de diverse kerkdorpen nemen hieraan deel. Het is een stoet van praalwagens, al dan niet met schampscheuten.

Organisatie: Heemkundevereniging Mechelen - Website:  - Contactpersoon: Marlie Koonen-Vincken - Contactpersoon Email: marliekoonen@hetnet.nl

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken