World Cleanup Day Gulpen-Wittem

  • uur
  • Markt Gulpen

World Cleanup Day; de grootste wereldwijde opruimactie van het jaar. In 160 verschillende landen gaan mensen zwerfvuil opruimen.

In Gulpen-Wittem kun je dit jaar in drie kernen meelopen. Tussen 10.00-16.00 uur in Partij-Wittem vanaf de S-bocht van Partij en in Gulpen vanaf de Markt. In Eys kun je tussen 11.00-13.00 uur starten vanaf het kermisplein bij de basisschool. Wethouder Jos Last geeft om 10.00 uur het startsein op de Markt in Gulpen en gaat zelf ook een route lopen. Mocht je thuis een waadbroek, handschoenen en of een knijpstok hebben, gelieve dit dan mee te nemen.

Met een groep is het altijd gezelliger dus trommel wat mensen op; vrienden, familie, klasgenoten en loop samen een route. Aan het eind ligt er een lekkere versnapering op je te wachten. Wij hopen op een grote opkomst dus tot 21 september!

Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen via mail: worldcleanupdaygulpen@gmail.com of telefonisch: Sacha Vos 06-28716975. Informatie over de wereldwijde actie kunt u vinden op: www.plasticsoupfoundation.org/world-cleanup-day/

Bernice Bisschops en Sacha Vos
 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken