Verenigingsavond Aquariumvereniging Terra Collinaria

  • uur
  • Verenigingslokaal Kapl. Pendersplein 10 Gulpen

De maandelijkse bijeenkomst van Aquariumvereniging Terra Collinaria heeft deze keer als onderwerp, de soorten vissen die we in onze aquaria kunnen houden.

De spreker op deze avond is Hans Kiers. Hij zal ons laten zien dat er naast de soorten die we allemaal kennen, nog veel andere vissen zijn die we in onze aquaria kunnen houden.
Hans schrijft hier hetvolgende over:
Nooit meer Kardinalen
Het idee achter de titel “nooit meer kardinalen” komt van het feit dat ik op de groothandel veel nieuwe en interessante soorten voorbij zie komen en het dus zonde zou zijn om thuis kardinalen te houden, terwijl ik in plaats daarvan een andere interessante soort kan verzorgen. Ik vind kardinaaltetra’s wel nog steeds een van de mooiste aquariumvissen. En met mij veel aquarianen want het is in al de tijd dat het aquarium houden populair is nog steeds een van de meest gehouden vissen. Ik ga het dus deze avond niet hebben over de bekendere aquariumvissen als neontetra’s, kelgelvlekken en sumatranen maar juist over andere soorten die u misschien inspireren om eens wat anders te proberen. De lezing wordt afgewisseld met beelden van diverse vivaria war deze dieren in gehouden worden of kunnen worden.

De lezing wordt gehouden op vrijdag 27 september a.s. in ons verenigingslokaal Kapl. Pendersplein 10 Gulpen, aanvang 19:30 uur.
Iedereen is er weer van harte welkom, ook als je geen lid bent.

Organisatie: Aquariumvereniging Terra Collinaria
Website: www.terracollinaria.nl 
Contactpersoon: Joop Bootz 
Email: info.terracollinaria@gmail.com
 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken