Themaconcert Öm noeëts mie te vergeëte

  • uur
  • Sint Cunibertuskerk in Wahlwiller

Dit keer presenteert Vocaal Ensemble Donna Voce in samenwerking met het Mergelland Mannenkoor uit Margraten dit themaconcert. Het staat in het teken ter nagedachtenis aan al onze dierbaren die wij missen. Het beloofd een mooi programma te worden met een hedendaags repertoire, zowel in het Engels, Nederlands en het dialect waaronder enkele arrangementen van Hans Geerkens. De muziek wordt afgewisseld met mooie toepasselijke teksten die speciaal voor deze gelegenheid geschreven zijn.

Themaconcert “Öm Noeëts mie te vergeëte” op donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november in de H. Cunibertuskerk te Wahlwiller.
Aanvang 20:00 uur.

Het Vocaal Ensemble Donna Voce is een eigentijds en eigenzinnig koor dat uit 22 enthousiaste en gemotiveerde vrouwen bestaat, allemaal afkomstig uit Wahlwiller en omgeving. Op muzikaal gebied heeft het koor zich ontplooid tot een Vocaal Ensemble met een groot repertoire op zowel kerkelijk als wereldlijk gebied en mag trots zijn op haar goede naam en bekendheid in de regio. Ook in 2019 zijn zij er weer in geslaagd een mooi themaconcert voor u samen te stellen. Dit keer presenteert Vocaal Ensemble Donna Voce in samenwerking met het Mergelland Mannenkoor uit Margraten dit themaconcert. Het staat in het teken ter nagedachtenis aan al onze dierbaren die wij missen. Liefde en dood raken iedereen.
Met een gevarieerd programma nemen zij u op geheel eigen wijze mee op een muzikale reis, een reis öm noeëts mie te vergeëte. Daar dit jaar 75 jaar bevrijding gevierd wordt, zal het Mergelland Mannenkoor diverse liederen speciaal ten gehore brengen die hierop aansluiten. Het beloofd een mooi programma te worden met een hedendaags repertoire, zowel in het Engels, Nederlands en het dialect waaronder enkele arrangementen van Hans Geerkens. De muziek wordt afgewisseld met mooie toepasselijke teksten die speciaal voor deze gelegenheid geschreven zijn door Marcel Ploumen en die aansluiten op de liederen die ten gehore worden gebracht. Tevens wordt u in de gelegenheid gesteld om voor aanvang van het concert een persoonlijke wens te schrijven. Deze zal in de herdenkingsboom komen te hangen. Het geheel staat garant voor een sfeervolle herdenkingsbijeenkomst. Dit alles vindt plaats in de sfeervol ingerichte Sint Cunibertuskerk te Wahlwiller. Het concert staat onder leiding van Hans Geerkens. De begeleiding aan de piano wordt verzorgd door Hisae Kuijpers.
Het concert wordt twee keer uitgevoerd en wel op donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november. Beide concerten starten om 20:00 uur en zijn vrij toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage zouden we na afloop zeker waarderen. Wij kunnen geen plaatsen reserveren dus wees op tijd. De kerk is open vanaf 19:00 uur. Na afloop van het concert bent u allen van harte uitgenodigd om, in het tegenover de kerk gelegen, "café A gen Kirk" gezellig na te praten en af te sluiten met een drankje, weliswaar op eigen kosten. Vocaal Ensemble Donna Voce en het Mergelland Mannenkoor hoopt u te mogen verwelkomen en te begroeten op een van deze beide concert dagen.

Organisatie: Vocaal Ensemble Donna Voce
Website: http://donnavoce.nl/ 
Contactpersoon: Chantal Crutsen -Weerts
Contactpersoon Email: secretariaat@donnavoce.nl

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken