Galaconcert

  • uur
  • A ge Wienhoes, Partij-Wittem

Familie filmvoorstelling: onder leiding van dirigent Paul Oligschläger wandelt Fanfare Kunst & Vriendschap met u door de Efteling en de filmbeelden tonen waar wij ons bevinden! Om de sfeer te versterken wordt het orkest deze avond bijgestaan door een harpspeler en een verhalen-verteller. Bovendien: kinderen worden uitgenodigd verkleed te komen luisteren. Daarmee kunnen zij in de pauze een prijsje winnen!

Organisatie: Fanfare Kunst & Vriendschap
Website: https://www.fanfare-partij-wittem.nl/ 
Contactpersoon: Lodewijk Duyvendak
Contactpersoon Email: secretariaat@fanfare-partij-wittem.nl

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken