AV Terrav Collinaria op Hubertusmarkt

  • uur
  • Hubertusmarkt

Op 9 november a.s. wordt er in Gulpen de jaarlijkse Hubertusmarkt gehouden. Een happening met duizenden bezoekers. Wij als dé Aquariumvereniging van het Heuvelland zijn aanwezig met een stand.
Ben je in het bezit van een aquarium of vijver? Zorg dan dat je een potje of flesje aquarium- en/of vijverwater bij je hebt! Wij meten dan gratis de belangrijkste waterwaardes en geven je gericht advies.
Heb je vragen die alleen op te lossen zijn als we jouw aquarium of vijver ter plekke zien, schrijf ze dan op en kom naar onze stand. Wij maken een afspraak en komen naar jou toe en bekijken het aquarium of vijver en stellen er vragen over.
Zo kunnen we samen zoeken naar de oplossing van het probleem.
Ook dit bezoek is helemaal gratis!!
Verder kun je door onze klapper bladeren, die behoort bij onze cursus die we elk jaar vanaf januari t/m mei geven. Deze cursus omvat 9 lessen van elk 2,5 uur. Hij vindt plaats op de vrijdagavond van 19.30u tot 22.00u. De data zijn: 10 en 31 jan.; 7 en 28 febr.; 6 en 27 mrt.; 3 april.; 1 en 15 mei. 2020.
Heb je (nog) geen aquarium of vijver, maar heb je interesse om er een te kopen of aan te leggen? Kom dan met ons praten. Wij hebben heel veel tips die uit onze ervaring kopen en jou veel ellende en/of geld besparen. En helpen doen we altijd !

Waar kun je ons vinden ?

Wij staan met onze stand op de Rijksweg, bij de Gulpener Bierbrouwerij. Die kun je niet missen. Dus ons ook niet.
We ontmoeten je graag op zaterdag 9 november tussen 10.00u.en 17.00u.   

SEE  YOU  IN  GULPEN ! !

Organisatie: AV Terra Collinaria
Website: www.terracollinaria.nl 
Contactpersoon: Huub Bos
Contactpersoon Email: huub.bos@ziggo.nl     

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken