Expositie Zabaarz

  • uur
  • Bibliotheek Gulpen-Wittem

Daniëlle Baars heeft na de middelbare school ruimtelijke vormgeving gestudeerd en richtte zich op toepasbare kunsten (vormgeving en meubels). Jaren later heeft zij nog een herboristen opleiding gedaan en tijdens deze studie ontstond de behoefte om zich creatief te uiten met natuurlijke materialen. Zij begon met pyrografie op oud hout en drijfhout en vond haar passie. Ondertussen brandt zij op alles wat brandbaar is (hout, leer, kurk, papier).
Zelf proberen? Zabaarz geeft ook workshops!

Organisatie: Bibliotheek Gulpen-Wittem
Website: www.bibliotheekgulpen-wittem.nl 
Contactpersoon: W. Schrijnemakers
Contactpersoon Email: info@bibliotheekgulpen-wittem.nl

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken