Sleuteloverdracht

  • uur
  • gymzaal Eys

Zaterdag 22 februari 2020 draagt burgemeester Nicole Ramaekers traditiegetrouw de macht tijdelijk over aan de gemeenteprins. Dit jaar staat gemeenteprins Bert 1e van CV de Oss uit Eys tijdens carnaval aan het roer.

Programma sleuteloverdracht

14.30 uur: samenkomst verenigingen bij café Sport (tegenover de kerk)
14.45 uur: opstellen verenigingen
15.00 uur: vertrek optocht naar de gymzaal in Eys.

Bij de gymzaal worden de verenigingen ontvangen en welkom geheten door burgemeester Nicole Ramaekers en het gemeentebestuur. De burgemeester hijst samen met de gemeenteprins de vlag. Op 15.30 uur start het officiële gedeelte en wordt de macht overgedragen. Ook is er tijdens de sleuteloverdracht altijd aandacht voor het thema NIX18: niet roken en niet drinken onder de 18 jaar! Daar maken we ons samen sterk voor.

Organisatie: CV de Oss  - Website: https://www.cvdeosseys.nl/ - Contactpersoon: Sjef Eijkenboom - Contactpersoon Email: cvdeoss@gmail.com

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken