Expositie Cittaslow

  • uur
  • Bibliotheek Gulpen-Wittem

In bibliotheek Gulpen-Wittem hangen t/m 1 januari 2021 illustraties uit het boek Cittaslow, gecreëerd door Marion Verhappen. Het verhaal gaat over slak Citta die alle dorpskernen van Gulpen-Wittem bezoekt en op zoek gaat naar haar eigen identiteit. Ze komt tijdens haar reis in aanraking met bewoners, de lokale tradities, gebruiken en herkenbare locaties in Gulpen-Wittem. Tevens is het mogelijk om het kinderboek te bekijken en aan te schaffen bij onze bibliotheek.

Organisatie: Bibliotheek Gulpen-Wittem - Website: www.bibliotheekgulpen-wittem.nl - Contactpersoon: I. Hukkelhoven - Contactpersoon Email: info@bibliotheekgulpen-wittem.nl

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken