Alzheimercafé Gulpen

  • uur
  • 't Gulper Hoes, Rosstraat 5 Gulpen

Het Alzheimercafé is een ontmoetingsplaats voor iedereen die met dementie te maken heeft: partners, familieleden en vrienden, zorgverleners, mantelzorgers en andere betrokkenen. Maar natuurlijk ook voor mensen met beginnende dementie. Soms heb je gewoon behoefte aan persoonlijk contact met mensen die (ook) zorgen voor iemand met Alzheimer. Soms wil je concrete informatie van een deskundige. Dit kan bij het Alzheimercafé.

Thema augustus: ‘Hulp bij dementie’

Organisatie: Leven naast de brouwerij - Website: www.levennaastdebrouwerij.nl - Contactpersoon: Sjef Ramakers 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken