Kunstdagen Wittem

  • uur
  • Kloosterbibliotheek Wittemer Allee 32 6286 AB Wittem

Voor september is de titel Gulpen Galmt (weer), om daarmee met blijdschap en vrolijkheid de terugkeer van ons festival in 2021 te markeren. De muziekkeuze zal dat uitdrukken en de bezoekers sterke gevoelens van vreugde en nieuw optimisme meegeven. In acht concerten in september wordt hieraan uitdrukking gegeven. Twee concerten vinden hun inspiratie in de voor veel musici zware Coronatijd. De concerten op de zondagen zijn als matinee voorzien.

Organisatie: Kunstdagen Wittem - Website: https://kunstdagenwittem.nl -  Email: info@kunstdagenwittem.nl

muzikant met strijkinstrument

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken