Beleefweekend Heuvelland

  • uur
  • Gemeente Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten en Vaals

Tijdens en rondom het Beleefweekend kun je meedoen aan kleinschalige activiteiten voor jong en oud op het gebied van stilte, donkerte, bezinning en mindfulness in de breedste zin van het woord. Zo kun je o.a. bosbaden, in retraite gaan, workshops beleven, yogalessen volgen, mindfulness- en stilte wandelingen maken, bijzondere stilteplekken bezoeken. Er zijn meer dan 100 activiteiten waar je aan mee kunt doen om zo op diverse manieren stilte te ervaren op een aangename manier.

Organisatie: Voor de Vormen - Website: www.beleefweekend.nl - Contactpersoon: Jacqueline Koorenhof - Contactpersoon Email: info@beleefweekend.nl

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken