Open repetitie Vocaal Ensemble Donna Voce

  • uur
  • Sint Cunibertuskerk Wahlwiller

Vocaal Ensemble Donna Voce is op zoek naar enthousiaste zangeressen die ons ensemble willen komen versterken. Wij zijn een dames Vocaal Ensemble met een 20-tal leden en we repeteren elke vrijdagavond van 18:30 – 20:00 uur in de pittoreske Cunibertuskerk van Wahlwiller. Wij zijn prestatief bezig maar houden ook van gezelligheid. Ons repertoire is veelzijdig en steeds vernieuwend. Lijkt het u leuk om met ons mee te willen zingen, kom dan luisteren en een kijkje nemen op onze open repetitie.

Organisatie: Vocaal Ensemble Donna Voce - Website: http://donnavoce.nl - Contactpersoon: Chantal Crutsen - Contactpersoon Email: chantal.crutsen@gmail.com

Dameskoor

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken