Thema concert "Same in 't Leech"

  • uur
  • Sint Cunibertuskerk Wahlwiller

Dit is ons eerste concert nadat het lang stil is geweest door de opgelegde maatregelen tijdens de Covid pandemie. Voor dit thema concert hebben we gekozen om alle mensen die tijdens deze Covid pandemie zijn overleden, speciaal te herdenken. De uitvaarten en afscheidsdiensten hebben in die periode in kleine en besloten kring steeds plaatsgevonden. Met toepasselijke liederen en teksten willen we al diegenen herdenken. Wellicht dat dit concert u steun en kracht mag schenken.

Organisatie: Vocaal Ensemble Donna Voce - Website: http://donnavoce.nl - Contactpersoon: Chantal Crutsen - Contactpersoon Email: chantal.crutsen@gmail.com

Dameskoor

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken