Repaircafé

  • uur
  • 't Gulper Hoes, Rosstraat 5 Gulpen

Het Repaircafé blaast kapotte spullen nieuw leven in! Handige vrijwilligers zitten klaar om naar allerlei defecten te kijken en ze samen met jou te repareren. Gooi oude spullen dus niet zomaar weg, de kans is heel groot dat het nog te redden is. Gereedschap is ter plekke aanwezig, nieuwe onderdelen helaas niet. Kom lang en ervaar dat repareren leuk kan zijn. En bovendien kun je geld besparen, want als de reparatie lukt hoef je geen nieuwe aanschaf te doen.

Organisatie: Leven naast de brouwerij - Contactpersoon: Harrie de Reus - Contactpersoon Email: dsdereus@ziggo.nl

Repaircafé, gereedschap

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken