Poorten van Reijmerstok

  • uur
  • Reijmerstok

Ook dit jaar openen 37 eigenaren van carr├ęboerderijen hun toegangspoorten en bieden 70 kunstenaars de gelegenheid hun werk te tonen in een authentiek decor op binnenplaatsen van boerderijen, in mooie tuinen en openbare ruimte. Op het gebied van muziek worden er onder anderen in de Kerk miniconcerten uitgevoerd. Voor de kinderen zijn er tal van leuke activiteiten! U maakt een 3 km lange kunstwandeling, voor een hapje en drankje wordt gezorgd, we heten u van hart welkom op 6 juni.

Organisatie: Fanfare st. Franciscus Reijmerstok - Website: poortenvanreijmerstok.nl - Contactpersoon Email: secretaris@fanfarereijmerstok.nl

jaarmarkt, kunstmarkt in oude dorpskern

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken