Mechelse kermis

  • Mechelen

Kermisvermaak voor jong en oud en festiviteiten bij de plaatselijke horeca die de moeite waard zijn. Op zaterdag 25 juni zijn vanaf 14.00 uur de kermisattracties geopend. Op zondag opent de kermis om 14.00 uur. Op kermismaandag 27 juni is er vanaf 15.00 uur familiedag.

Om jong en oud met elkaar te verbinden is er voor de ouders, opa’s en oma’s op maandag gratis koffie met wat lekkers aangeboden door de werkgroep Stichting Dorpsbinding Mechelen. We hopen vele bezoekers in goede sfeer tijdens de Mechelse kermis te ontmoeten.

Organisatie: Stichting Dorpsverbinding Mechelen - Website: http://dorpsbinding.nl/

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken