Remember September 1944

  • uur
  • Nijswiller

Remember September 1944 is een levend geschiedenisevenement dat terugblikt op de tweede wereldoorlog. Deze editie benadrukt de bevrijding van Nijswiller en omgeving van september 1944. Er zijn o.a. static shows van kampementen en zo'n 60 historische voertuigen, een herdenking, een militariamarkt, militaire demo's, een bevrijdingsbal met coverband Bougie (op zaterdagavond).

Organisatie: Heemkundevereniging Nijswiller - Website: www.heemkundenijswiller.nl;     Facebook: https://www.facebook.com/Remember1944 - Contactpersoon: Hermien Weijenberg - Contactpersoon Email: hermientje@live.nl

Militaire tenten in wei

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken