Kleeberg Cross

  • uur
  • Spetsesweide

In het weekend van 17 en 18 september staan op zaterdag de UCI renners aan de start. Een internationaal deelnemersveld uit heel Europa gaat met elkaar in de eerste UCI cross van het seizoen de strijd aan. De Kleeberg Cross is één van de slechts 3 UCI crossen in Nederland. Een unicum voor het Zuid-Limburgse wielerdorp Mechelen op een nieuwe getekend parcours. Zondag 18 september staan de Nationale renners aan de start.

Organisatie: Stichting KCC - Website: www.kleebergchallenge.nl - Contactpersoon: Guido Delnoije - Contactpersoon Email: info@kleebergchallenge.nl

Aankondiging Kleeberg cross 2022, mountainbiker

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken