Expositie Veronique Noyen

  • uur
  • Bibliotheek Gulpen-Wittem

Veronique Noyen exposeert in bibliotheek Gulpen-Wittem. Wat doet een creatieveling om een burn-out te overwinnen. Ze zoekt ontspanning in een creatieve hobby. Zo ook Veronique. In dit geval met boetseerklei. Boetseerklei is klei, die aan de lucht droogt en niet hoeft te worden gebakken. “Nadeel” is dat je werkstuk in één sessie moet worden gevormd. Daarna moet het ca. 2-3 weken drogen en dan kan het geverfd worden. Resultaat: schattige beeldjes van dikke dames.

Organisatie: Bibliotheek Gulpen-Wittem - Website: www.bibliotheekgulpen-wittem.nl - Contactpersoon: Willemien Schrijnemakers - Contactpersoon Email: info@bibliotheekgulpen-wittem.nl

Keramieken beeld van vrouw

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken