Lezing Anya Niewierra

  • uur
  • Bibliotheek Gulpen-Wittem

Woensdag 9 november 2022 zal Anya Niewierra in bibliotheek Gulpen-Wittem een lezing verzorgen. Anya Niewierra is geboren en getogen in Zuid Limburg. Anya Niewierra is schrijfster en directeur van VVV Zuid Limburg. Zij weet haar drie passies reizen, schrijven en schilderen perfect te combineren met spannende en artistieke resultaten. Tijdens de lezing neemt ze ons mee in de wereld van het reizen geeft ons een kijkje in haar werk als schrijfster van thrillers en haar hobby het schilderen.

Organisatie: Bibliotheek Gulpen-Wittem - Website: www.bibliotheekgulpen-wittem.nl - Contactpersoon: W. Schrijnemakers - Contactpersoon Email: info@bibliotheekgulpen-wittem.nl

Voorzijde boek Anya Niewierra

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken