Sint Repaircafé Gulpen

  • uur
  • 't Gulper Hoes, Rosstraat 5 Gulpen

Elk jaar verrast de Sint ons weer met mooie cadeaus. Hoeveel van die cadeaus halen het volgende Sinterklaasfeest? Maar weggooien is zonde en het opnieuw op jouw Sinterklaas verlanglijst zetten is lang niet altijd nodig. Daarom organiseert stichting ‘Leven naast de brouwerij’ op zaterdag 3 december een Sint-Repaircafé. U kunt die leuke cadeautjes van voorgaande jaren die wat mankementen zijn gaan vertonen komen brengen om samen met de vrijwilligers te kijken of reparatie mogelijk is.

Organisatie: Leven naast de Brouwerij - Contactpersoon: ds. Harrie de Reus - Contactpersoon Email: dsdereus@ziggo.nl

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken