Kerst in Reijmerstok

  • uur
  • Reijmerstok

Kijkt u ook al uit naar de Kerstdagen? In Reijmerstok wel, daarom duren de Kerstdagen dit jaar in Reijmerstok een dag langer. Op dinsdag 27 december organiseert fanfare St. Franciscus een muzikale Kerstwandeling.

Om 18.00 uur verzamelen alle gasten en muzikanten bij eetcafé A gen Ing te Reijmerstok. Met z’n allenwordt er gestart aan de wandeling, zet gerust de Kerstmuts op! Onderweg zijn er diverse muzikale optredens.

Organisatie: Fanfare St. Franciscus Reijmerstok - Website: www.fanfarereijmerstok.nl - Contactpersoon: Nicole Lacroix - Contactpersoon Email: nicole.lacroix14@gmail.com

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken