Repaircafé

  • uur
  • 't Gulper Hoes, Rosstraat 5 Gulpen

Elke eerste zaterdag van de maand is het Repaircafé open. Je kunt er terecht met kapotte spullen. Kom langs en ervaar dat repareren leuk kan zijn! “Het sociale aspect is net zo belangrijk als de duurzaamheidsfactor,” aldus een van de vrijwilligers. “Mensen maken hier een praatje met elkaar tijdens het wachten. Ook helpen zij met de reparatie. De reparateurs geven daarmee hun technische kennis door. Dat draagt bij aan een duurzame samenleving omdat spullen langer gebruikt worden."

Organisatie: Leven naast de brouwerij - Contactpersoon: ds. Harrie de Reus - Contactpersoon Email: dsdereus@ziggo.nl

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken