Bewonersavond Wijlre

  • uur
  • Wielderhoes Wijlre

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u voor de pauze informatie over de activiteiten van het Bewonersnetwerk in de afgelopen twee jaar en de plannen die er zijn voor de ontwikkeling van Wijlre in de toekomst. Na de pauze kunt u met de leden van het Steunpunt en van de diverse werkgroepen in gesprek. U bent van harte welkom om met ons van gedachten te wisselen.

Organisatie: Bewonersnetwerk Wijlre - Website: https://halloheuvelland.nl/agenda/90779/2023-03-02/bewonersbijeenkomst-wijlre-u-komt-toch-ook# - Contactpersoon: H. Keulders - Contactpersoon Email: bewonersnetwerkwielder@gmail.com

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken