Home > Actueel > Nieuws > Bouw Centrum voor Jeugd en Gezin in Gulpen is gestart

Bouw Centrum voor Jeugd en Gezin in Gulpen is gestart

Dit item is verlopen op 01-03-2012.

Het is u vast al opgevallen: de bouwplaats aan de Willem Vliegenstraat in Gulpen (tegenover het gemeentehuis). Op deze locatie bouwen we aan het Centrum voor Jeugd en Gezin Heuvelland. Het nieuwe gebouw gaat onderdak bieden aan diverse instanties, onder andere twee basisscholen (De Triangel en Bernardusschool), een peuterspeelzaal en het Centrum voor Jeugd en Gezin. Dit laatste is een inlooppunt waar gezinnen terecht kunnen met vragen over opgroeien en opvoeden.

Start van de bouw
De bouwwerkzaamheden zijn in week 5 van start gegaan. Dit zorgt voor extra bouwverkeer, houdt hier alstublieft rekening mee. Uiteraard doen wij ons best om de hinder te beperken en de veiligheid in de buurt te handhaven. Om voor een goede doorstroming van het verkeer te zorgen, verzoeken wij u om rondom de bouwlocatie auto’s uitsluitend te parkeren op de daarvoor aangegeven plaatsen.

Communicatie
Wij zullen u regelmatig op de hoogte houden over de voortgang van het bouwproject. Momenteel zijn we bezig met de ontwikkeling van communicatiemiddelen. Meer informatie over het project (bijvoorbeeld over de globale planning, het ontwerp, etc.).

Vragen over de bouwwerkzaamheden?
Heeft u nog vragen omtrent de bouwwerkzaamheden? Neemt u dan gerust contact op met onze aannemer Heinz Goddery van Stevacon Bouw via 06-22568504.