Netwerkbijeenkomst ondernemerscollectief Gulpen op woensdag 24 januari

In de kern Gulpen is sinds enkele maanden, met steun van de gemeente, een ondernemerscollectief actief. Op woensdag 24 januari organiseren zij een eerste netwerkbijeenkomst voor alle ondernemers van de kern Gulpen. Bent u ondernemer in Gulpen? Dan bent ook u van harte welkom. Locatie: Schenkerij Belge, Rijksweg 20 te Gulpen.

Programma

18.00 – 18.30 uur     inloop
18.30 – 18.45 uur     presentatie Ondernemerscollectief kern Gulpen
18.45 – 19.00 uur     toelichting voor ondernemers over centrumplan Gulpen
19.00 – 19.15 uur     presentatie MKB Heuvelland
19.15 – 20.30 uur     netwerkborrel

Ondernemerscollectief

Het ondernemerscollectief stelt het belang van de lokale ondernemers voorop. Het doel van het collectief is om het ondernemersklimaat te stimuleren en een aangename sfeer in de dorpskern te bevorderen. Het ondernemerscollectief geeft onder meer advies. Ook initiëren en begeleiden zij projecten, stimuleren ze activiteiten en organiseren zij netwerkbijeenkomsten. Dit alles om een kansrijke omgeving voor lokale ondernemers te stimuleren. Deze netwerkbijeenkomst is bij uitstrek een goede gelegenheid voor u als ondernemer om kennis te maken met het collectief en om te ontdekken op welke manier u elkaar kunt versterken.

Aanmelden

Bent u erbij? Meld u dan uiterlijk 20 januari aan via ondernemerscollectief@gulpen-wittem.nl. Vermeld hierbij uw naam en met hoeveel personen u deelneemt.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken