Openingstijden tijdens carnaval

Het is weer bijna carnaval! Het gemeentehuis in Gulpen-Wittem is als gevolg hiervan op de volgende dagen voor alle diensten gesloten:

  • Donderdag 8 februari: vanaf 11.00 uur gesloten
  • Maandag 12 februari: de hele dag gesloten
  • Dinsdag 13 februari: de hele dag gesloten

Let op: voor aangifte van geboorte of overlijden kunt u wel terecht in het gemeentehuis, bij de ambtenaar van de burgerlijke stand. Deze ambtenaar houdt zitting op maandag 12 februari 2018 van 09.00 tot 10.00 uur in het gemeentehuis te Gulpen. Een aangifte van geboorte dient te gebeuren binnen 3 dagen na de dag van de bevalling. Hierbij moet de aanvrager zich kunnen identificeren. Bij overlijden is het zaak dat de lijkbezorging na 36 uur maar binnen 6 werkdagen na overlijden plaatsvindt.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken