Afvalinzameling rond carnaval

Op carnavalsmaandag en –dinsdag (12 en 13 februari 2018) wordt geen afval aan huis ingezameld. Raadpleeg uw Rd4-afvalwijzer tijdig, aangezien ook de zaterdag vóór Carnaval tot een van de inhaaldagen behoort. U kunt de Rd4-afvalwijzer ook via de Milieuapp raadplegen. Deze kunt u met een smartphone gratis downloaden in de Android of Apple appstore. Een digitale versie van de afvalwijzer 2018 vindt u tevens op www.rd4.nl.

Afwijkende openingstijden servicepunt

Op carnavalsmaandag en -dinsdag zijn de Rd4-milieuparken, de Rd4-kringloopwinkels en het Rd4-servicepunt de gehele dag gesloten. Voor meer informatie raadpleeg de Afvalwijzer of kijk op www.rd4.nl. U kunt ook contact opnemen met het Rd4-servicepunt via (045) 543 71 00.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken