PlusJeHuis informatiebijeenkomst op 21 februari

Op 24 juli 2017 heeft de gemeente Gulpen-Wittem een overeenkomst getekend met Volta Limburg voor het project ‘PlusJeHuis’ Gulpen-Wittem. Dit betekent dat eigenaren van koopwoningen die energie willen besparen of duurzame energie willen opwekken, vanaf 7 augustus terecht kunnen bij Volta Limburg voor zowel service, advies als uitvoering. Volta Limburg begeleidt particuliere woningeigenaren in het hele traject bij het kiezen van energiebesparende maatregelen, de financiering en uitvoering.

Kom op 21 februari naar de informatiebijeenkomst!

Op woensdag 21 februari organiseert Volta Limburg wederom een bijeenkomst voor particuliere woningeigenaren. U bent van harte welkom in De Herenhof, Herenhofweg 9 in Mechelen. De avond start om 19:30 uur. Wij vertellen u alles wat u wilt weten over PlusJeHuis Gulpen-Wittem. Aanmelden kan via www.voltalimburg.nl/plusjehuisgulpenwittem.

Over PlusJeHuis

Volta Limburg richt zich op eigenaren van koopwoningen uit deze drie gemeenten die hulp en ondersteuning zoeken bij het aanbrengen van energiebesparende maatregelen, zoals isolatie van het dak, de gevel, de vloer,  zonnepanelen, zonneboilers, hoog-rendement glas en waterzijdig inregelen. Via de website www.voltalimburg.nl/plusjehuisgulpenwittem kunt u eenvoudig in een paar stappen ontdekken welke maatregelen voor u van toepassing zijn.

Download informatiebrochure

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken