Oproep wedstrijd kunstenaars zondag 22 april 2018

Kunstexpositie de Poorten van Reijmerstok

2e Pinksterdag 21 mei is het zover. Dan vindt de jubileumeditie van de Poorten van Reijmerstok plaats. Voor de 10e keer staat Reijmerstok dan bol van de kunst en de gezelligheid. Omdat lang niet iedere kunstenaar mee kan doen, wordt er deze keer iets extra’s gedaan in de vorm van een wedstrijd. Alle kunstenaars uit de eu-regio mogen meedoen aan een wedstrijd en kunnen daarmee een plek veroveren. Ook kunstenaars die al ingeschreven hadden - en niet direct geselecteerd zijn door de kunstcommissie - mogen mee doen. De 3 kunstwerken die als mooiste worden verkozen krijgen alsnog een expositieplek. En … ú kunt één van de drie expositieplekken veroveren! Het thema van de expositie 2018 is: “Natuurlijk …. Reijmerstok”. De kunstwerken die mee dingen om één van de drie expositieplekken moeten een relatie hebben met het thema.

Kunstenaars, wilt u meedoen aan de wedstrijd? 

Komt u dan op zondag 22 april met één van uw werken tussen 12.00 en 13.00 uur naar Hoeve de Puthof, Reijmerstokkerdorpsstraat 130, Reijmerstok? U dient uiterlijk 14 april per email u aan te melden: email: kunst@poortenvanreijmerstok.nl.

Meer informatie?

Website: www.poortenvanreijmerstok.nl / www.fanfarereijmerstok.nl
Facebook: www.facebook.com/PoortenvanReijmerstok

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken