Gemeente Gulpen-Wittem lanceert nieuwe toeristische website!

De gemeente Gulpen-Wittem lanceert in samenwerking met VVV Zuid-Limburg vandaag haar nieuwe toeristische website: www.ontdekgulpenwittem.nl. Het doel van de nieuwe website is om op een aantrekkelijke en overzichtelijke wijze bezoekers te informeren over al het moois dat de gemeente Gulpen-Wittem te bieden heeft. Denk hierbij aan informatie over activiteiten, bezienswaardigheden, cultuurhistorisch erfgoed en ons bekroonde vijfsterrenlandschap. Maar ook op welke plekken je heerlijk kunt overnachten of smaakvol kunt eten, is op de website te vinden.

De gemeente Gulpen-Wittem is de eerste Heuvellandgemeente die zich voor het inrichten van een toeristische website aansluit bij VVV Zuid-Limburg. Het voordeel hiervan is dat de gemeente gebruikmaakt van de reeds aanwezige kennis, expertise en het bereik van VVV Zuid-Limburg. Ook toeristische ondernemers die geen lid zijn van VVV Zuid-Limburg kunnen kosteloos op de gemeentelijke, toeristische website vermeld worden.

Aantrekken bezoekers

Philip Laheij, wethouder Toerisme en Recreatie, onderstreept het belang van de komst van deze nieuwe website. “In een gemeente als Gulpen-Wittem draait de lokale economie voor een aanzienlijk deel op toerisme en recreatie. Er zijn hier zo’n 300 toeristische bedrijven en bijna een kwart van onze inwoners is werkzaam in deze sector. Een aansprekende presentatie - zowel online als offline - van al het unieke dat we op toeristisch gebied te bieden hebben, is in dit tijdperk dan ook onmisbaar. Door onze potentiële bezoekers ook digitaal te prikkelen, vergroten we onze aantrekkingskracht. Bovendien zetten we Gulpen-Wittem hiermee steviger op de toeristische kaart.”
Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan de nieuwe website via www.ontdekgulpenwittem.nl.
 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken