Oproep: zwerfvuil-actie Wahlwiller op 26 mei

Wegens succes organiseert de Stichting Zelfsturend Wahlwiller ook dit jaar weer een zwerfvuil-actie in en rondom het dorp. Het is daarbij de bedoeling dat inwoners zwerfvuil gaan opruimen dat her en der op en langs de openbare weg te vinden is. Zo geniet iedereen van een schone dorpskern voordat het zomerseizoen aanbreekt!

Help mee op zaterdag 26 mei

De datum is bewust gekozen zodat Wahlwiller er twee weken later weer netjes uitziet tijdens de jaarlijkse processie. Er zijn weer verschillende opruim-routes uitgezet, waarop minimaal 2 en maximaal 4 inwoners kunnen gaan opruimen. De gemeente faciliteert in knijptangen, afvalzakken en containers. Het zelf meenemen van (werk)handschoenen is aan te bevelen. Kinderen mogen ook meehelpen (graag zelfs, want ook voor deze doelgroep is het een stukje bewustwording!), maar dan wel onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden en verzamelen

Doet u mee? Opgeven voor deze zwerfvuil-actie kan uiterlijk 18 mei bij de heer Lennarts van Stichting Zelfsturend Wahlwiller via e-mail: erwinlennarts@ziggo.nl. Deelnemers worden op zaterdag 26 mei om 09.00 uur bij verwacht bij gemeenschapshuis Wilder Tref. Het opruimen neemt ongeveer 2 uur in beslag. Na afloop van de zwerfvuilactie is er voor de deelnemers weer een versnapering als blijk van waardering.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken