Werkzaamheden Ds. De Beaufortstraat en Rijckerveld Gulpen

Kurvers Wegenbouw gaat in het kader van het project “Asfaltonderhoud Gemeente Gulpen-Wittem” onderhoudswerkzaamheden uitvoeren op diverse wegen binnen de gemeente Gulpen-Wittem.

Vanaf heden, dinsdag 29 mei, starten de werkzaamheden aan de Ds. De Beaufortstraat en Rijckerveld te Gulpen. De bestaande asfaltverhardingen worden verwijderd en vervangen door een nieuwe constructie. Daarnaast vinden er ook werkzaamheden plaats aan de trottoirs. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd, e.e.a. conform tekening (PDF, 473.6 kB). Aansluitend wordt in één keer over het volledige werkvak de asfaltdeklaag aangebracht. In verband met de uitvoering van deze werkzaamheden worden genoemde straten  afgesloten voor verkeer. Bewoners zijn per bewonersbrief geïnformeerd.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met onze uitvoerder ter plaatse, de heer Wil Goossens, bereikbaar onder telefoonnummer 06-51889574 en mailadres wil.goossens@home.nl.


 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken