Burgemeester verricht vrijwilligerswerk bij Zorgboerderij Trintelen

“In 2018 wil ik nóg meer onder inwoners zijn en mensen persoonlijk leren kennen” zegt burgemeester Ramaekers vastberaden tijdens de Nieuwjaarsreceptie. Zij wil zich actief inzetten voor Gulpen-Wittem middels het verrichten van vrijwilligerswerk. Ongeveer elke maand bezoekt ze een stichting, bedrijf, vereniging of instelling en steekt ze haar handen uit de mouwen.

Op woensdag 6 juni bezocht burgemeester Ramaekers Zorgboerderij Trintelen. “Samen met de  ‘hulpboeren’ mocht ik vandaag helpen met de verzorging van de dieren en de moestuin. Gelijkertijd, onder professionele begeleiding werken aan doelen. Ook hier zijn vrijwilligers voor een helpende hand en vervoer onmisbaar.” laat zij weten.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken