Burgemeester serveert ontbijt vrouwelijke ondernemers Gulpen

“In 2018 wil ik nóg met onder inwoners zijn en mensen persoonlijk leren kennen” zegt burgemeester Ramaekers vastberaden tijdens de Nieuwjaarsreceptie. Zij wil zich actief inzetten voor Gulpen-Wittem middels het verrichten van vrijwilligerswerk. Ongeveer elke maand bezoekt ze een stichting, bedrijf, vereniging of instelling en steekt ze haar handen uit de mouwen.

Op woensdag 4 juli bezocht burgemeester Ramaekers de vrouwelijke ondernemers van Gulpen. Een keer per maand, op de woensdagochtend ontbijten zij samen in lunchroom de Looier in Gulpen. “Samen met de eigenaresse van de lunchroom de Looier mocht ik de dames verwennen met een heerlijk ontbijt. Ik ben zeer onder de indruk van de passie, betrokkenheid en gastvrijheid waarmee zij hun bedrijf runnen. Maar vooral ook voor wat ze voor elkaar kunnen betekenen en hoe ze elkaar kunnen versterken.” laat zij weten.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken