Zomer in de Bibliotheek

Je vakantie begint met boeken

‘Je vakantie begint met boeken’ is de slogan van de gezamenlijke bibliotheken en Tui Reisorganisatie. Gedurende de zomervakantie is Bibliotheek Gulpen/Wittem gewoon geopend. Als extra service krijgt u zelfs een uitleentermijn van 8 weken aangeboden. Wie niet met boeken wil schouwen kan de gratis Vakantiebieb.nl app downloaden en meer dan 60 e-books  lezen. De app is een zomercadeautje van de Bibliotheek en gratis te downloaden. Ook een lidmaatschap is niet nodig. De VakantieBieb is geopend van 1 juli tot en met 31 augustus 2018.

Gratis online cursus voor leden

Heb je soms het gevoel dat je verhaal niet goed overkomt? Of dat jij en je gesprekspartner langs elkaar heen praten? Doe er iets aan met de cursus Effectief communiceren. Zo breng je je eigen verhaal beter over én leer je anderen beter begrijpen. De cursus duurt ca. 1 uur en is voor elk niveau toegankelijk. Je hebt tot het einde van deze maand de tijd om de cursus te volgen. 
Ben je geïnteresseerd in meer cursusaanbod van de bibliotheek kijk dan eens op de website van de bieb daar vindt een kleur aan korte cursussen die je gratis kunt volgen.

Exposities 

De expositie van Ikonen is nog tot eind juli te bewonderen in de Bibliotheek. Daarnaast is ook de expositie van miniaturen en poppenhuizen van Emmy Niessen te zien. Wil  jij ook een keer exposeren in de Bibliotheek? Meld je dan aan. Wij zijn altijd op zoek naar amateurkunstenaars die willen exposeren. Kom kijken en vragen naar de mogelijkheden. Vraag naar Willemien, zij bespreekt de mogelijkheden met je.


 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken